5 vinkkiä: Näin teet StyleRoom-albumeistasi suositumpia!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

1. Otsikoi innostavasti

Olohuone, makuuhuone, lastenhuone... juu, niitä StyleRoom on täynnä. Mutta jos haluat albumisi erottuvan paremmin joukosta, nimeä se luovemmin. "Makkari jossa nähdään villejä unia" tai "Maijan olohuoneen parhaat palat ja kauneimmat kamat" -tyyliset otsikot innostavat klikkaamaan.

Myös albumien luomisessa kannattaa käyttää mielikuvitusta. Huonetilojen lisäksi voit koostaa albumeita muistakin teemoista, esimerkiksi kirpparilöydöt, värit ja materiaalit tai omat suosikkiesineet.

2. Muista hakusanat

Suurin osa StyleRoom-kävijöistä etsii kuvia ja inspiraatiota hakusanoilla. Albumit, joihin ei ole kirjoitettu hakusanoja, eivät nouse hakutuloksiin. Kannattaa siis nähdä vaivaa ja naputella sekä albumiin että yksittäisiin kuviin monipuolisesti hakusanoja. Alla annanpp:n loistava esimerkki.

Image title

3. Kirjoita kuvaus ja kuvatekstit

Kaikista kodeista on mukavaa kuulla taustoja ja tarinoita. Kerro albumin kuvauksessa ja kuvateksteissä huoneesta ja sen esineistä, remontista, kodin elämästä tai suunnitelmistasi.

Nostamme kiinnostavia albumeita myös StyleRoomin FB-sivulla, jolla on yli 17 000 tykkääjä. Mutta nostamme vain albumeita, joissa on kuvausteksti. Tästäkin syystä siihen kannattaa satsata.

4. Panosta kuviin

Kuvat, joissa on hyvä valo, selkeät linjat ja kiinnostava rajaus, houkuttelevat klikkaamaan albumin auki. Ammattikuvaaja ei tarvitse olla, mutta pienellä suunnittelulla (esim. päivänvalon käyttäminen) saa ihmeitä aikaan. Lue ammattilaisen vinkit parempiin kotikuviin.

5. Päivitä albumeitasi

Albumeihin voi lisätä kuvia koska vain. Tällöin albumit nousevat päivitetyt-listalle ja ne löydetään taas uudestaan. Voit myös vaihtaa välillä albumin kansikuvaa, niin se näyttää tuoreelta hakutuloksissa.


StyleRoomissa saa ja kannattaa myös aktiivisesti tykkäillä ja kommentoida muiden albumeita. Kommenteista ja esim. leikekirjatallennuksista lähtee albumin tekijälle ilmoitus. Kiinnostuksella on mukava tapa levitä eteenpäin ja pian muut tulevat kurkkimaan myös sinun albumeitasi. 


Aurinkoa viikonloppuun!

- StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia