6 helppoa tapaa tuoda kevät kotiin

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Pienillä jutuilla kodin kevätfiilistä voi aikaistaa, vaikka takatalvi vielä temppuilisi pihalla. Tässä kuusi vinkkiä, höystettynä jäsenten ihanilla kuvilla. 

Onko sinulla muita tapoja tehdä kotiin kevättä? Jokavuotisia perinteitä tai rutiineja?


1. Etsi uusia värejä

Image title

Keltaista, turkoosia, oranssia, vaaleanvihreää, pinkkiä, pastilleja... Kevään väreistä ollaan montaa eri mieltä, mutta oli valinta mikä tahansa, muutos piristää aina. Väriä voi tuoda kotiin pienillä pilkuilla; tyynyillä, tekstiileillä ja astioilla. Kuvat: kotikolmelle, www.melissastakeonlife.com ja iinashem.


2. Leiki kukilla

Image titleKokeile muutakin kuin tulppaanikimppua maljakossa. Esimerkiksi Sanna_Kukkalan albumissa on paljon kauniita ideoita keväisten leikkokukkien asetteluun.


3. Anna valolle tilaa

Image title

Ikkunoiden pesu, huhhuh. Aina sen kanssa vetkuttelee ja tuskailee, mutta voi sitä riemua homman valmistuttua. Mikä uusi maailma lasien läpi paljastuukaan! Verhojakin voi taas pitää auki. Kuvat: SaijaCosyHome ja Kaksinkaksiossa


4. Kasvata vihreää

Image title

Kiilaa luonnon edelle ja istuta omaa vihreää. Herneenversoja, ohraa, yrttejä... Kauniita katseltavaksi ja näppäriä lautaselle napattavaksi. Kuva: teuvotuominen


5. Osta uusi pöytäliina

Image title

Pieni hankinta, mutta yllättävän suuri muutos kodin ilmeeseen. Ja jos et tähän mennessä ole ollut pöytäliinaihmisiä, niin rohkaise mielesi ja kokeile. Minäkin hurahdin kertaheitolla pöytäliinoihin, vaikken olisi uskonut. Kuvat: Pinjacolada, tuulentupa, inka_makeetmuksut ja Tirsa-Laura.


6. Järjestä tyhjää tilaa

Image title

Karsi tavaroitasi ja anna keväälle tilaa. Rojujen raivaaminen puhdistaa tilan ja mielen. Kuva: muotoseikka


- Laura / StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia