8 x jykevä & järkevä arkkupöytä

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Sisustusarkku on esine, joka usein vain "ilmestyy" kotiin. Perittynä, kierrätettynä tai heräteostoksena. Sitten kun arkku on siinä, sen hyödyllisyyden saa kyllä todeta käytännössä.

Kauniita arkkuja on vaikka kuinka paljon erilaisia ja jokainen niistä kätkee sisäänsä asioita, joiden ei tarvitse olla näytillä. Tässä kahdeksan arkkupöytää StyleRoom-jäsenten kodeista.

Romanttinen sisustus ja arkkupöydät

Image title

Valkoinenkartano teki arkkupöydän hylätystä säilytyslaatikosta. Valkoista maalia pintaan ja viimeistely sisustustarralla. Katso lisää kuvia romanttisesta, mustavalkoisesta olohuoneesta

Marianjapoikien herkässä olkkarissa rosoisesti maalattu arkku on kiva lisä. Katso linkin takaa miltä huone näyttää, kun arkun tilalla on toinen pöytä.

Image title

Arkkupöytä sopii mainiosti myös terassin ja ulkotilojen sisustukseen, kuten tässä suloisessa, pienessä pihamökissä.  Katso lisää Kotikaupunginlaidalla:n kuvia.


Boheemia, lämmintä ja rohkeaa

Image titleJenniK on löytänyt (tai tehnyt?) upean maalauksilla koristellun arkun. Jennin olohuoneessa on muutenkin paljon hienoja yksityiskohtia. Katso kuvat

Image title

Pikkutalossa olohuoneen keskipisteenä on värikäs matto ja sen päällä jykevästi nököttävä valtava arkku.

Bohemeinteriorin sympaattisessa kodissa kauniisti patinoituneen arkun sävyt löytyvät muualtakin sisustuksesta. Tutustu tarkemmin tähän kotiin.

Image title

Näissä arkuissa on näyttävät yksityiskohdat. Katso linkkien takaa lisää kuvia Cirkus-joannan värikkäästä makuuhuoneesta ja RAWdesignblogin modernista olohuoneesta

Lisää arkkupöytäideoita löydät täältä.

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia