Elli, Mira ja Mari - miksi bloggaatte sisustamisesta?

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Meillä on 3 uutta, ihanaa blogia, joiden uusimmat postaukset löydät nyt suoraan etusivultamme. Rautatieläistalo, Mustajoella ja Puolitoistakerrostakotia liittyvät nyt neljän pidempään matkassa olleen blogimme joukkoon.

Kysyimme tulokkailta miksi he pitävät sisustusblogia ja mitä kuuluu kodin sisustusprojekteille.

Rautatielaistalon mira: blogi tallentaa kotiprojektit muistoiksi

Olimme asuneet vanhassa hirsitalossamme lähes vuoden, kun minusta tuntui, että materiaalia oman blogin perustamiseen oli tarpeeksi. Halusin kertoa tästä ensimmäisestä vuodesta, sen aikana tapahtuneista talon ja pihapiirin muutoksista, remonteista ja sisustamisesta. Tekeminen ei vanhassa talossa onneksi lopu koskaan, joten uutta materiaalia blogiin syntyy kuin itsestään.

Blogia kirjoitan lukijoideni iloksi ja myös itselleni muistoksi tehdyistä projekteista ja eletystä elämästä. Aina välillä saan lukijoiltani palautetta kuinka omat sisustusratkaisuni ovat inspiroineet heitä remontoimaan kotiaan rohkeammin ja värikkäämmin. Tämä on blogin parasta antia.

Image title

Kotonamme remontoidaan tällä hetkellä eteistä. Kaikki lähti liikkeelle, kun kurkkasin hirsiseinän alaosaa peittäneen paneloinnin alle ja huomasin alla olevan hirsiseinän olevan hyvässä kunnossa. Irrotin paneloinnit, maalasin hirsiseinän tummemmaksi ja samalla innostuin maalaamaan mäntyportaille uuden raikkaan värin. Tämä ei riittänyt, sillä myös seinät saivat juuri uuden värin. Nyt maalataan uusia listoja ja kehitellään erilaisia ulkovaatteiden ja kenkien säilytysratkaisuja. Remontit kestävät aikaisempaan verrattuna huomattavasti kauemmin, sillä toimimme puolivuotiaan vauvan ehdoilla.

Mustajoella-Elli: blogi tuo jännitystä elämääni

Bloggaan ihan oman huvin ja viihteen vuoksi. Minusta on kiva kirjoittaa asioista, joista olen innoissani. Saan blogista jännitystä elämääni ja onhan se mukavaa huomata, että joku on käynyt lukemassa juttujani. Itse luen monia blogeja aktiivisesti ja siitä on tullut rutiini ihan joka päiväisessä arjessa.

Image title

Tällä hetkellä ensisijainen projekti kotona on nollabudjetilla toteutettavan kasvihuoneen saaminen valmiiksi. Odottelen jo kovasti sitä, että pääsee poimimaan ensimmäiset itse kasvatetut kasvikset. Unohdan vain sen, että vielä on monia hikisiä työtunteja, ennen kuin koko kasvihuonetta on edes saatu pystytettyä.

Puolitoistakerrostakotia-Mari: sisustamisesta voisi tulla työ

Blogi on kanava toteuttaa itseäni asioissa, joista tykkään ja joista on tullut rakkaita harrastuksia: sisustaminen ja valokuvaus. Blogin kautta on myös saanut uusia kokemuksia ja mahdollisuuden tutustua saman henkisiin ihmisiin. Blogin pitäminen on herättänyt kiinnostuksen toteuttaa sisustamista myös laajemmassa mittakaavassa, ihan vaikka työnä. Mutta miten, milloin ja missä? Se on vielä mietinnässä.

Image title

Kotona vaiheessa on vanhempien lasten huoneiden uudistukset. Pojan huone on jo valmis ja tytölle odotellaan tapettia saapuvaksi. Muutenhan sisustusintoilijalla on aina jotain projektia menossa tai tulossa. Niitä saattaa ilmaantua yllättäen ja pyytämättä, kun inspiraatio iskee.


Tunnethan jo konkaribloggaajamme ja heidän bloginsa Nuapurissa, Hunajaista, Diagnoosisisustusmania ja Pikkutalo?

Entä haluaisitko sinä blogisi StyleRoomiin? Jos innostut, laita sähköpostia, niin kerron lisää! -> laura@styleroom.fi


Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia