EloisaBonjour on rento mutta laatutietoinen sisustaja

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten
Yksi StyleRoomin ensimmäisistä, aktiivisista käyttäjistä on ollut EloisaBonjour. Tunnelmallisen ja tyylikkään kodin asukas aloittaa sarjan, jossa jäsenemme kertovat kodeistaan ja sisustustyylistään.

Lue mistä asioista EloisaBonjour pitää kodissaan eniten ja mitä hän ei sinne missään nimessä haluaisi.

(Kuvat by EloisaBonjour)

1. Miten ja missä asut?
Asun vuonna 2010 valmistuneessa omakotitalossa Uudellamaalla mieheni ja kahden tyttäreni kanssa.

2. Mitä vieraat yleensä sanovat, kun tulevat teille ensimmäistä kertaa?
Monet ovat sanoneet, että meillä on kaunista, valoisaa ja avaraa. Hieman normaalia korkeampi huonekorkeus huomataan yleensä myös.

3. Kuvaile itseäsi sisustajana viidellä sanalla?
Laatutietoinen, materiaaleista tarkka, rento, muutoshaluinen, eri tyylejä yhdistelevä.

4. Kerro kolme asiaa, joista pidät kodissasi eniten?
Eniten pidän ehdottomasti keittiöstämme tilana. Suunnittelimme keittiötä huolella, sillä entisen kodin keittiö oli ahdas ja siinä oli hankalia kulmakaappeja. Nyt keittiöömme mahtuu hyvin useampikin kokki, siellä on paljon laskutilaa eikä yhtään hankalasti käytettävää kaappia. Tykkään myös siitä, että keittiö on yhteydessä olohuoneeseen ja siitä, että se on kotimme valoisin osa. Toinen asia, josta pidän paljon, on musta saunamme. Sauna on tunnelmallinen, hyvät seinä- ja laudemateriaalit eivät kuumene ja kiukaasta saa todella hyvät löylyt. Kolmas asia on vaaleanharmaa lautalattiamme. Se vaan on niin kaunis kolhuineen päivineen.

5. Mitä uutta suunnittelet kotisi sisustukseen?
Olohuoneen seinän pinnoittamisessa kävi rakennusvaiheessa ajatusvirhe ja nyt pitäisi korjata häiritsevä maalatun ja tapetoidun alueen raja. Lisäksi etsin olohuoneeseen uutta mattoa ja olohuone on muutenkin ollut hieman uudistuksen alla.


6. Mitä esinettä/väriä/materiaalia et missään nimessä ottaisi kotiisi?
En varmaankaan koskaan laittaisi lattiaan laminaattia enkä sellaisia loisteputki-pistorasiayhdistelmiä keittiöön tai kylpyhuoneeseen.

7. Mikä on suurin kotiin liittyvä unelmasi?
Haaveilen uuden talon suunnittelemisesta ja rakentamisesta. Talosta tulisi punatiilitalo, siihen tulisi korkeat huoneet ja syvät ikkunalaudat viime vuosisadan alun tyyliin. Pidän paljon yli 100-vuotiaista rakennuksista. Silloin taloista tehtiin upeita. Lisäksi haluaisin talon pihapiiriin oman tilavan työhuoneen.

8. Oletko jo löytänyt StyleRoomista jäseniä, joiden tyylistä ja kodeista pidät? Paljasta muutama.
SaijaCosyhome: Saijan koti on ihana, värikäs, boheemi ja viihtyisä. Ja se huonekorkeus ja ne ikkunalaudat! Toinen jäsen, jonka kotiin ihastuin, on diaredondo, jonka koti sijaitsee Espanjassa. Mielenkiintoista nähdä, miten eri ympäristö vaikuttaa kodin sisustukseen. Diaredondon kodista löytyy väriä.

Tutustu EloisaBonjourin profiiliin ja kotialbumeihin:
EloisaBonjour
Hänen suosittelemiinsa koteihin pääset kurkkaamaan täältä:
SaijaCosyHome
diaredondo

Vinkkaa meille kenestä StyleRoom-jäsenestä sinä haluaisit kuulla lisää!

Ps. EloisaBonjourilla on myös ihana blogi, jonne pääset tästä.

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia