Esittelyssä 23 kuva-albumin Johannaliina

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Johannaliina on yksi StyleRoomin aktiivisimmista jäsenistä, hän on tehnyt peräti 23 albumia. Kuvien kautta pääsee tutustumaan perheen kotitaloon ja sen pihaan uima-altaineen, Johannan diy-juttuihin sekä muihin herkullisiin yksityiskohtiin.

Miten ja missä asut?

1. Asun itse rakentamassamme uudessa omakotitalossa Keski-Pohjanmaalla yhdessä mieheni ja kahden tyttäreni sekä koiran kanssa. Kotimme on Kannustalon Aurora, johon pääsimme muuttamaan kesällä 2011. Asumme maalla, mutta kaupunkiin on vain 15 km, joten sinne ajaa autolla 20 minuutissa.

Mitä kertoisit kodistasi sellaiselle, joka ei ole siellä käynyt?

2. Kuvaisin kotiamme valoisaksi, avaraksi ja vaaleaksi. Kodissamme on useita isoja ikkunoita, joista tulvii valoa. Väreinä suosin valkoista ja harmaata sekä mustaa.

Mikä on lempipaikkasi kotona?

3. Lempipaikkani kotona näin kesäisin on piha. Meillä on iso piha, josta osa on jätetty luonnontilaan ja sieltä poimin vadelmia ja mustikoita. Meillä on myös iso terassi ja uima-allas, jossa tulee vietettyä paljon aikaa. Olen istuttanut pihalle mansikoita ja herneitä sekä kukkia. Pihamme on vielä kesken, joten tekemistä riittää.

Minkä uudistuksen tai hankinnat aiot seuraavaksi kotiin tehdä?

4. Seuraava muutos, joka pitäisi tehdä, on nuoremman neidin huoneen päivittäminen isomman tytön huoneeksi. Tarkoitus olisi poistaa tapettiseinältä vaaleanpunasävyinen tapetti ja maalata seinä yksiväriseksi. Kalusteiden päivittäminen olisi myös listalla.

Olet aktiivinen StyleRoomissa, millä mielellä tutkit muiden albumeja?

5. Selailen toisten Styleroom-jäsenten koteja usein ja tallennan omaan leikekirjaan sisustus- ja tee se itse ideoita. Olen kova tekemään käsilläni ja jos näen jotain kivaa itse tehtyä, yleensä kokeilen tehdä itsekin. Lisäksi nautin kauniiden yksityiskohtien ja sisustusten katselemisesta.

Mistä muualta haet ideoita sisustamiseen?

6. Sisustusinspiraatiota haen netistä ja sisustuslehdistä. Netti on täynnä mitä ihanimpia sisustus- ja tee se itse blogeja. Käytän myös päivittäin instagramia. Silloin tällöin tulee jämähdettyä myös pinterestiin.

Jos saisit valita minkä vain sisustusesineen kotiisi, mikä se olisi?

7. Jos saisin valita minkä tahansa huonekalun kotiimme, se olisi Stringin valkoinen hyllyjärjestelmä työhuoneeseemme. Mielestäni se sopisi hyvin mustaa seinää vasten.

Onko kotonasi jotain mikä ärsyttää?

8. Kodinhoitohuone on kotonamme se tila, joka ärsyttää. Talomme tekninen tila on kodinhoitohuoneessa, joten se vie sieltä tilaa. Tämän takia meillä ei ole kodinhoitohuoneessa korkeita kaappeja ollenkaan, vaan tekniset laitteet ovat korkeiden liukuovien takana.

Miten haluaisit asua 10 vuoden päästä?

9. Vaikka meillä on uusi koti, haaveilen vielä uuden kodin rakentamisesta. Unelmakotini olisi joko Kannustalon Harmaja tai Jämerä kivitalo. Jos nämä unelmat eivät koskaan toteudu, asun toivottavasti onnellisena tässä nykyisessä kodissamme.

Johannaliinan albumeihin pääset tästä:http://www.styleroom.fi/users/johannaliina

Tutustu myös hänen blogiinsa, jossa kerrotaan tarkemmin esimerkiksi talonrakennusprojektista:http://www.kotiaurorassa.blogspot.fi

- StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia