Herkullisen romanttiset keittiöt - Top5

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Romanttiseen sisustustyyliin kuuluvat ihanat yksityiskohdat. Keittiössä esineillä, astioilla ja koristeilla voi leikitellä loputtomiin. Vai mitä sanotte näistä super söpöistä keittiöistä?

Kannattaa klikata albumeihin, näissä yksittäisissä kuvissa näkyy vain pieni osa keittiötä.

Mustasta sopivasti särmää

Image title

Kolmentahdenkodin keittiössä musta tausta on se juttu. Muuten lempeä sisustus saa hienon kontrastin liitutauluseinästä. Lumipalloa muistuttava valaisin erottuu mahtavasti tummaa vasten. 

Avohyllyjä ja roikkuvia kattiloita

Image title

Lillakamomillan avarassa keittiössä on maalaistalon tunnelma. Puuhella, koukuissa roikkuvat kattilat ja rennot yksityiskohdat kutsuvat leipomaan korvapuusteja, villasukat jalassa.

Vanhojen seinien sisällä

Image title

Torpantunnelmaa-jäsen asuu yli 100 vuotiaassa talossa. Historista muistuttavat muun muassa kattoparrut ja mahtavat hirsiseinät. Tuvan sisustus on järjestelmällinen (katsokaa purkkirivejä!) mutta sopivasti hörhelöinen.

Vastakohtia ja suloisia yksityiskohtia

Image title

Mylittlesilverlinings esittelee albumeissaan lapsiperheen arkea. Keittiön pöydän äärellä piirretään ja tehdään läksyjä, silloin kun ei ole herkkuja tai ruokaa tarjolla. Tiiliseinä, vanhat astiahyllyt ja mustavalkoiset huonekalut luovat kiinnostavia vastakohtia.

Tunnelma kuin sadussa

Image title

Tiina-H:n entisen kodin kauniissa keittiössä voisi kuvata vaikka romanttista elokuvaa. Kaikenlaista suloista siellä täällä, mutta silti kokonaisuus näyttää arkiselta ja toimivalta. 


Saitko näistä inspiraatiota oman keittiön laittamiseen? Täältä löydät paljon lisää suomalaiskotien keittiöitä: www.styleroom.fi/keittiö

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia