Huhtikuun haaste: tekstiileillä kevätilmettä

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Huhtikuussa sisustetaan kotiin ja terasille kevät! Verhoilla, tyynyillä, pöytäliinoilla ja matoilla saa helposti uutta ilmettä. Päivitätkö sinäkin kodintekstiileitäsi talven jälkeen?

Ota kuvia muutoksesta, tee niistä albumi ja osallistu sisustushaasteeseemme. Voit voittaa arvonnassa vapaavalintaisen sisustuslehden A-lehtien valikoimasta puoleksi vuodeksi.

Image title

Osallistu näin

1. Kuvaa keväiset kodintekstiilisi tai tila, jossa on luotu tekstiileillä keväistä ilmettä. Kirjaudu StyleRoomiin ja tee albumi kuvistasi. Voit osallistua myös aikaisemmalla teemaan sopivalla albumilla.

2. Lisää albumiin ja kuviin hakusanat "kevätsisustus" ja "kodintekstiilit". (Muista myös muut kuviin sopivat hakusanat.)

3. Julkaise albumi 2.5. mennessä. Osallistumisajan päätyttyä StyleRoom-tiimi arpoo osallistujien joukosta kaksi voittajaa, joille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajatieto julkaistaan myös StyleRoomissa.

4. Arvonnan voittajat saavat palkinnoksi puolivuosikerran vapaavalintaisesta A-lehtien asumisen lehdestä (Avotakka, Unelmien Talo&koti, Viherpiha, Meidän talo ja Meidän mökki).

Tutustu tarkemmin StyleRoomissa järjestettävien kilpailuiden sääntöihin täällä.


Aurinkoisia kevätpäiviä ja inspiraatiota sisustamiseen!

Image title

(Kuva: Vanhamatkalaukku)

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia