Kuka pärjäisi ilman sivupöytiä!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Huonekalujen arvojärjestyksessä erilaiset sivu- ja apupöydät eivät ole korkealla, mutta mitä tekisimme ilman niitä. Jokainen koti kaipaa kevyesti siirreltäviä tasoja tärkeille ja turhille tavaroille.

Tässä kahdeksan StyleRoom-kodin erilaisia versioita sivupöydistä.

Jalat + kansi = pöytä

Image title

Kun valmiit ratkaisut eivät tyydytä, mistä vain tasosta saa pöydän liittämällä siihen jalat. Comprovisualin pitkän tason päälle ja alle mahtuu kokonainen elämä. Dgsisustusmania rakensi sivupöydän vanhasta laatikosta ja siroista metallijaloista.  

Maalilla uusi elämä

Image title

Maalaamalla nämäkin vanhat huonekalut saivat uuden ilmeen. Montasyytarakastaa käyttää makkarin sivupöytänä suloista kampauspöytää ja KotiAnin hauska, sininen taso löytyy keittiöstä.

Romanttista ja kierrätettyä

Image title

Tiina-H:n olohuoneessa on paljon yksityiskohtia. Maalaisromanttinen sivupöytä vaihtaa sujuvasti paikkaa kun on tarve. Tuulentuvan hieno apupöytä on tehty vanhasta ompelukonepöydästä.

Simppelit ja kevyet ratkaisut

Image title

Uudet, modernit sivu- ja sohvapöydät ovat tällä hetkellä kevyitä. Piijasin kannettava tarjotinpöytä ja Exminimalistin siro hyllykkö houkuttelevat päälleen kauniita esineitä.


Lisää ideoita sivupöydistä löydät täältä: www.styleroom.fi/sivupoyta

Image title

Ps. Olethan lisänyt sinun kuviisi monipuolisesti hakusanoja kuten "sivupöytä". Vain hakusanoilla me ja muut löydämme kuvasi!

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia