Lyyli: "En muuttaisi kodistamme mitään."

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Suosittu StyleRoom-jäsen Lyyli on kirppareiden, rompetorien, antiikkiliikkeiden ja sisustuskauppojen ahkera kiertäjä sekä tavaroiden ja huonekalujen innokas tuunaaja. Kotinsa hän osti taskulampun valossa. 


Lyyli kertoo:

Asumme avopuolisoni ja kahden mäyräkoiran kanssa Vaasan keskustassa, Onkilahden läheisyydessä, 1987 valmistuneessa kerrostalossa. Asunto on 58 neliön kokoinen ja lattiasta kattoon remontoitu keväällä 2015. 

Image title

Ensimmäinen oma, ja vielä itse tehty

Kodistamme tekee ainutlaatuisen se, että se on ensimmäinen yhteinen omistusasuntomme ja ensimmäinen asunto, johon olemme toteuttaneet laajan remontin omien suunnitelmien mukaan ja pääosin omin kätösin. Tällä hetkellä haaveilen tulevista pimeistä illoista jolloin voin täyttää koko asunnon kynttilöillä.

Image title

Äidiltä mallia

Olen seurannut miten oma äitini sisustaa vanhoilla esineillä ja pikkuhiljaa alkanut itse kerätä antiikkiliikkeistä, kirppu- ja rompetoreilta omaa silmää miellyttäviä erikoisia, ajan kaunistamia esineitä ja huonekaluja. Vastapainoa vanhoille tavaroille tuouudet vaaleat pinnat.

Image title

Paras paikka on sauna

Pidän kotimme avaruudesta ja valoisuudesta. Asunnon pohjaratkaisu on mielestäni oivallinen. Paras kohta kodissamme on avopuolisoni remontoima sauna. Sauna on pieni, mutta tunnelmallinen. Tällä hetkellä en muuttaisi kodistamme mitään.

Image title

Pinkki kelpaa vain koirien leluissa!

Kotiini en ottaisi kiiltävää muovia enkä kovin räikeitä värejä. Pidän maanläheisistä väreistä, joten esimerkiksi violettia tai pinkkiä ei kodistani löydy muuta kuin koirien leluissa!

Image title

Pimeässä tehty ostopäätös

Muistelen asunnon ostovaihetta huvittunein fiiliksin, sillä kun kävin ensimmäistä kertaa katsomassa nykyistä kotiamme, näin paikat ainoastaan taskulampun ja kännykän valon avulla. Tuolloin oli pimeä talvi-ilta ja asunto oli tyhjennetty valoista. Asunnosta kiinnostuneita oli useita, joten ostopäätös oli tehtävä nopeasti. Onneksi päätimme ostaa juuri tämän asunnon, sillä siitä saimme ihanan kodin!

Tutustu kaikkiin Lyylin albumeihin ja lue mitä hän kertoo kodistaan.


- StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia