"Meillä sisustusta ei oteta niin vakavasti." - Monaandsaga

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Monaandsaga-profiilin takana on Taru, joka rakastaa värejä, käsitöitä ja huolettomia yksityiskohtia.

Miten ja missä asut? 

Asun 80-luvulla rakennetussa, punatiilisessä paritalossa Hyvinkäällä mieheni ja 1,5-vuotiaan tyttäreni kanssa. Talon ulkonäkö muistuttaa jollain hassulla tavalla navettaa, ja sen 90 neliötä jakautuvat kahteen kerrokseen. Olemme remontoineet asuntoa mieleiseksemme pikkuhiljaa neljän vuoden aikana. Isoimmat muutokset on tehty keittiössä sekä alakerran WC:ssä, mutta kaikki huoneet ovat saaneet vähintään seinilleen uudet värit.


Image title


Mistä kotisi tyyli syntyy? Muuttuuko se usein?

Kotimme tyyliä kuvailisin rennoksi ja huolettomaksi. Sellaista eri värien ja tyylien iloista yhteiseloa. Sekoittelemme sujuvasti eri tyylisiä asioita keskenään.
Esimerkiksi moderni, valkoinen keittiö, 80-luvun kiiltävä lamppu, lattialankusta ja pukkijaloista itse koottu ruokapöytä ja kirppislöytönä ostettu rottinkituoli muodostavat veikeän kokonaisuuden. Meillä sisustusta ei oteta niin vakavasti. Vaikka tyyli ei sinänsä paljon ole vuosien varrella muuttunut, niin yksittäiset elementit tekevät erilaisia ilmeitä aika ajoin inspiraation iskiessä.

Image title

Mitä vieraat sanovat tullessaan teille ekaa kertaa? 

Blogiani lukeneet ja kodistamme kuvia nähneet yleensä sanovat, että asunto on kompaktimpi kuin mitä olivat ajatelleet. Kaksikerroksisuus tekee sen, että huoneet ovat melko pieniä. Monet myös ihastelevat vaaleutta ja valoisuutta ja takan luomaa tunnelmaa talvi-iltaisin.

Mistä asiasta olet ylpein tai tyytyväisin kotonanne?

Olen ollut todella tyytyväinen keittiöremonttiimme. Saimme luotua pimeästä ja ahtaasta pikkukeittiöstä avaran ja toimivan tilan. Lattialämmityksen ansiosta laattalattialla on mukava tepastella paljan jaloin viileämmilläkin keleillä ja fiksut kaappiratkaisut helpottavat keittiötavaroiden sekä astioiden säilytyksessä.

Image title

Mitä väriä, materiaalia tai esinettä et ottaisi kotiisi?

En ottaisi kotiini sähkönsinistä nahkasohvaa. Se ei kuulosta houkuttelevalta ja siinä taitaa minulla mennä se raja värien käytön suhteen omassa kodissani. 

mikä kohta kotonasi kaipaisi mielestäsi muutosta?

Olen aina ihastellut korkeita tiloja. Eniten haikailen korkeiden ja avaroiden tilojen perään, koska niitä ei nykyisessä kodissa ole. Yläkerran kylpyhuone on vielä remontoimatta, joten sekin kolkuttelee mielessä aika ajoin. 

Image title

Visuaalisesti herkullisen Monaandsaga-blogin lisäksi Taru pitää ruokablogia Tarun reseptivihko. Ahkera tyyppi!

- Laura / StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia