Nopeat ja edulliset diy-lahjat!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Ajatus on aina tärkein, eikä joululahjoihin tarvitse käyttää koko kuukausipalkkaa. Kauniit ja persoonalliset lahjat syntyvät yhdessä illassa keittiön pöydän ääressä. 

Tässä kivoja ja helppoja tee-itse-ideoita joululahjoiksi StyleRoom-käyttäjiltä.

Image title

Kaupan puukapustasetti saa helposti uuden ilmeen, kun kapustojen päät dippaa eri värisiin maalipurkkeihin. Sävytä kapustat lahjan saajan keittiöön sopiviksi. Kannattaa valita maali, joka kestää pesua.
Idea ja kuva tytDIY  

Tulitikkuja tarvitaan joka kodissa. Halpa ja hyödyllinen lahja syntyy koristelemalla tulitikkuaskeja washi-teipillä, lahjapapereilla tai tapettien jämäpaloilla. Anna lahjaksi kasa erilaisia rasioita!
Idea ja kuva Leenakarhunen

Image title

Hanki kirpparilta tai vaikka Ikeasta eri kokoisia lasipurkkeja, ja maalaa niiden kylkeen liitutaulumaalilla tekstille sopiva ruutu. Laita purkin pohjalle muutama liitu. Hauska ja saajan tarpeisiin muokkautuva lahja on valmis.
Idea ja kuva Valkoinensoihtu.

Image title

Pieniä säilytyspurkkeja tarvitaan kotona aina. Tuunaa käytetyt, lasiset hillo- ja säilykepurkit liimaamalla hauska lelu tai esine kanteen ja spray-maalaamalla sitten koko kansi. 

Pannunalunen on monen askartelijan ensimmäinen tuotos. Tällainen puuhelmistä sidottu alunen sopii jokaisen keittiön tyyliin ja valmistuu parissa minuutissa. Tarvitset vain helmiä ja tukevaa nauhaa (joka ei kärsi kuumuudesta).

Ideat ja kuvat Johannaliina

Image title

Klassinen perunapainanta on helppoa. Edullisia tyynyjä tai liinoja löytyy esimerkiksi Ikeasta, voit ommella sellaisia toki myös itse. Perunalla ja kangasvärillä saat taiteiltua kankaan pintaan haluamiasi kuvioita.

Uunissa kovettuvasta askartelumassasta voi pyöritellä erilaisia helmiä ja koristeita koruun, voit maalata ne jälkeenpäin. Musta nahkanaru sopii hyvin moderniin kaulakoruun.

Kuvat ja ideat Cirkus-Joanna


Inspiroivaa joulunodotusta!

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia