OMA HUONE – osallistu ja voita 500 €:n lahjakortti

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Koulu alkaa - onko huoneesi valmis? Kotivinkki ja StyleRoom haastavat koululaiset ja koululaisten vanhemmat OMA HUONE -HAASTEESEEN! Innostavin koululaisen huoneen sisustus voittaa 500 €:n lahjakortin Granit-myymälään.

HUOM! KILPAILU ON PÄÄTTYNYT, JA VOITTAJA ON VALITTU.

Lataa OMA HUONE -kuvasi StyleRoomiin ja olet mukana kilpailussa!

OSALLISTUMISOHJEET & SÄÄNNÖT:Kilpailuaika on 23.7.–17.8.2014. Voit halutessasi osallistua kilpailuun usealla eri kuva-albumilla.

• Rekisteröidy StyleRoomiin ja tee kuva-albumi, jossa on kuvia huoneestasi. Etsimme kuvia, joissa esitellään koululaisen oma huone tai läksynurkkaus. Huoneesta ja sen sisustuksesta tai tyylin muutoksesta tulee kertoa lyhyesti kuvateksteissä ja albumin kuvauksessa. Kerro vähän myös huoneen asukkaasta.

• Albumin tulee olla lisätty kategoriaan "lastenhuone" ja albumista tulee löytyä hakusana(t) "oma huone".

• Huomioithan, että sinulla on oltava käyttöoikeus StyleRoomiin lisäämiisi kuviin.

• Lue yksityiskohtaiset säännöt/ohjeet täältä: StyleRoomin yleiset käyttöehdot ja kilpailusäännöt

Voittaja julkaistaan 3.9.2014 StyleRoom-blogissa ja samana päivänä ilmestyvässä Kotivinkki-lehdessä. Voittajan valitsee StyleRoomin ja Kotivinkin yhteinen raati, jossa mukana pienen koululaisen äiti, StyleRoomin Laura ja Kotivinkin sisustusaiheista vastaava toimituspäällikkö Anna-Kaisa Asuja. 

Valinnassa kiinnitetään huomiota mm. innostavaan tyyliin, koululaisen itsensä näköiseen ilmeeseen sekä toimiviin yksityiskohtiin.Jos tarvitset lisäinspiraatiota sisustusprojektiisi, kannattaa selailla StyleRoomista lastenhuonetoteutuksia ja työhuonekuvia.

Ota koululainen mukaan selaamaan ideoita. Me StyleRoomilla odottelemme innolla, millaisia OMA HUONE -toteutuksia haasteeseen osallistuu. Nyt vain valmistautumaan koulun alkuun – sisustamalla koululaisen huone kuntoon!

– StyleRoom-tiimi

*Granit on ruotsalainen sisustusmyymäläketju, joka on perustettu vuonna 1997. Muotoilultaan ja värimaailmaltaan ajattomat säilytysratkaisut muodostavat Granitin päätuoteryhmän, mutta valikoimaan kuuluu paljon muita niin kotiin kuin toimistoonkin sopivia tuotteita.Myymälöitä on Suomessa kaksi, joista molemmat sijaitsevat Helsingissä: Granit Mannerheim, Bulevardi 2-4 & Granit Forum, Mannerheimintie 20. Palkintolahjakortin voi käyttää Suomen Granit-myymälöissä.Kuvat: Kotivinkki

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia