Pitsi valloittaa - eikä vain mummolassa

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Sisustatko sinä pitsillä? Jos et vielä, niin kenties kohta. Veikkaamme, että pitsi valloittaa pian muuallakin kuin romanttisissa kodeissa ja mummon luona. Olisi hienoa nähdä miten pitsiliinoja tai pitsisiä yksityiskohtia voi yhdistellä myös moderniin sisustustyyliin. 

Jos pitsi kutkuttaa mielessäsi ja laatikoistasi löytyy perittyjä pitsiliinoja tai -tilkkuja, niin tästä saat ideoita miten niitä voi käyttää.

10 x pitsi StyleRoom-kodeissa

Image title

Pilviraitin rintamamiestalon lempeän makuuhuonetunnelman rakentavat lautalattia, kukkatapetti ja suuri pitsipeitto sängyllä. Heidiraatikaisen luona pitsiverho päästää kauniin valon sisään vuodenajasta riippumatta.


Image title

Elinaseppl näyttää miten pienellä voi syntyä suurta. Pärekori sai uuden ilmeen pitsinauhalla.


Image title

UnelmienTalo&Kodin jouluisissa diy-ideoissa on mukana pitsillä koristellut kukkapurkit ja tuikkukupit. Yksinkertaisen varjostimen ilme muuttuu uudeksi kun sen pintaan kiinnittää pitsiliinan tai -kaistaleen. Idea ja toteutus: TarjaKS


Image title

Annetapaninen keksi pingottaa vanhan pitsiliiinan pyöreään kehikkoon. Syntyi kaunis ikkunakoriste eteiseen.  Jenniinan ruokapöydällä on perinteinen pitsiliina, joka luo heti vähän juhlavamman fiiliksen huoneeseen. 


Image title

Diy-ideoiden loppumaton lähde Leenakarhunen viritteli metallitankoon pujotetuista pitsiliinoista koristeverhon porstuaan. 


Image title

Pitsi toimii myös seinällä. Valkoinenkartano on kehystänyt kauneimmat pitsitilkkunsa. Ninnulin diy-ilmoitustaululla pitsinauha on yksi romanttisista yksityiskohdista. Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia