Rehellisiä mielipiteitä: "Tämä on kodikasta!"

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kysyimme StyleRoom-jäseniltä mikä heidän mielestään on kodikasta. Vastaajat valitsivat myös muiden jäsenten koteja, jotka heidän mielestään ovat kodikkaita. Vastauksissa on paljon yhtenäistä, mutta valittujen kuvien perusteella käsitys kodikkuudesta riippuu todellakin täysin tyypistä.


nuapurissa vastaa: "Kodin täytyy näyttää asukkailtaan ja meidän "kodikkuus" ei välttämättä istuisi monen muun olohuoneeseen. Eräs innokas sisustaja sanoi, että hän sisustaa "kodikkaasti". Mielestäni lausahdus ei hirveästi kerro sisustustyylistä. Kodikas kun voi olla hyvinkin riisuttua tai vaihtoehtoisesti runsasta - aivan asukkaasta riippuen.
Mielestäni kodikkuus koostuu persoonallisuudesta, tekstiileistä, väreistä, elämisen jäljistä ja siitä, että asunnossa ei ole kylmä. En voi sietää kylmiä koteja!"

Nuapurissa:n kodikas vinkki: "MyHomeIsMyArt -jäsenen (kuva alla) koti on mielettömän kodikas, vaikka se onkin makuuni aivan liian boheemi. Kotikuvien perusteella voi hyvin kuvitella sen asukkaat."

Image title


Myjuw vastaa: "Mielestäni kodikkuus syntyy muun muassa sisustuksen kerroksellisuudesta ja leikkisyydestä. Kodista pitää näkyä, että siellä ihan oikeasti asutaan eikä kaiken tarvitse olla aivan tiptop. Kodikas koti on asukkaidensa näköinen."

Myjuwin kodikas vinkki: "Mielestäni Pinjacoladalla (kuva alla) on kodikas koti, vaikka värien paljous ei olekaan minun juttuni. Hänen kodissaan on ihanasti sekoitettu uutta ja vanhaa ja saatu kaikki värit sopimaan keskenään yhteen. Kuvista huokuu lämpö ja niistä tulee hyvälle mielelle."

Image title


annanpp vastaa: "Kodikkaan kodin luomiseen EI tarvita rahaa ja kalliita huonekaluja, vaan koti on siellä missä sydänkin on! Toki kodikasta voi olla tehty rahallakin, mutta kodikas koti on koko perheen turvapaikka ja käyntikortti. Siitä huokuu lämpö, viihtyisyys ja asujien tyyli heti kun astuu sisälle. Oli se minkä näköinen tahansa. "

Annanpp:n kodikas vinkki: "Lainahöyhenissä-blogin Piretin koti (kuva alla) on kodikas ja kaunis. Siellä on aivan ihania antiikki-huonekaluja, mm. makuuhuoneen huutokauppalöytö, pulleroinen suuri vanha lipasto, josta huokuu, että se on asujalleen aarre ja löytö, ja sen kotiin saamiseksi on pitänyt nähdä vaivaa."

Image title


Annakreeta vastaa: "Mielestäni kodikkuuden tekee pieni mittakaava, puupinnat ja pehmeät tekstiilit, kerroksellisuus ja värit."

Annakreetan kodikas vinkki: "Nimimerkin jenniahokas koti (kuva alla) on mielestäni kodikas. Hirsipinnat tuovat kodikkuutta ja sisustuksesta näkee että se on tehty asukkaita varten."

Image title


piipadoo_piia vastaa: "Ihailen lehdissä ja blogeissa hyvinkin pelkistettyjä ja askeettisia tiloja, mutta omaan kotiini kaipaan jotain, joka tuo lämpöä ja pehmeyttä, juuri sitä kodikkuuden tunnetta! Rakastan tyynyjä ja vilttejä, pidän erilaisista materiaaleista niin tekstiileissä kuin huonekaluissakin eikä ripaus väriä siellä täällä ole haitaksi sekään. Kodikkuutta tuovat minulle myös persoonalliset yksityiskohdat ja tarinat tavaroiden takana."

Piipadoo_piian kodikas vinkki: "wikken luona (kuva alla) on itse tehtyä ja tuunattua, jonka joukossa muutama designklassikko plus ihana vähän eriparia oleva kaakeliuuni. Juuri sopiva sekoitus, joka luo kodikkaan tunnelman."

Image title


Mikä sinun mielestäsi on aidosti kodikasta? Kerro kommentissa. Muista myös osallistua Aidosti kodikas -haasteeseemme!

Ensi viikolla kerromme mikä EI ole jäsenten mielestä kodikasta. Jos sinäkin haluat kertoa oman mielipiteesi, niin laita rohkeasti viestiä StyleRoomille


Pysy kuulolla... - Laura/StyleRoom


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia