Rinta ja koti rottingilla

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Rottinki on siinä mielessä mainio materiaali, että se sopii mihin sisustustyyliin tahansa. Rottinkihuonekalut eivät ole vain mummoloiden ja kesämökkien juttuja. Kaupunkikodissakin rottinkituoli istuu ympäristöönsä, kun valitsee tyyliin sopivan mallin sekä pehmusteet, jotka sitovat tuolin muihin esineisiin.

Tässä kauniita, erilaisia rottinkiesineitä ja -huonekaluja StyleRoom-jäsenten kodeista.

Tämän hetken klassikot

Image title

Ikea näytti sisustusmaailmalle mallia tässäkin asiassa ja toi mallistoonsa rottinkituolin, joka löytyy nykyään monesta modernistakin kodista. Kuppimainen riippukeinu taas on suomalaisterassien pitkäaikainen suosikki. Kodit ja kuvat: Esmeraldas ja Hunajaista - klikkaa ja katso lisää kuvia. 

Romanttiset löhötuolit

Image title

Romanttisissa kodeissa rottinkia näkee paljon. Snowwhitedreamsin ja Minttu1:n valkoiset rottinkituolit tyynyillä pehmustettuna näyttävät raikkailta ja kutsuvilta.

Yksinkertaista ja sirompaa tyyliä

Image title

Rautatielaistalon ja TytDiyn tuolit ovat keveitä ja personallisia. Nämä sisustajat osoittavat, että rottinki sopii hyvin erilaisiin koteihin. Katso linkkien takaa lisää ideoita! 

Muitakin kuin tuoleja

Image title

JanikaOrre on löytänyt makuuhuoneeseensa paljon rottinkisia, romanttisia yksityiskohtia.  Myjuw:n skandinaavisessa kodissa suloinen rottinkivauvansänky sopii kauniisti design-huonekalujen kylkeen. 

Löytyykö teiltä rottinkia? Etsi lisää ideoita StyleRoomista!


Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia