Juhlava talvisesongin kattaus syntyy helposti vaaleilla astioilla, kangaslautasliinoilla, kultaisilla yksityiskohdilla luonnosta haetuilla somisteilla. Mustikanvarpujen sijasta voi käyttää esimerkiksi havupuun oksia tai kanervaa. Pelkistetyn ja klassisen kattauksen päätähtenä saa loistaa jouluinen amaryllis.
Näissä tekemissäni joulukattauskuvissa tiivistyy sama ajatus kuin sisustuksessani -kontrastit- Kauniin ja ruman, uuden ja vanhan, hienostuneisuuden ja rosoisuuden kontrastit kiehtovat. Tein joulumenykortit peuran kuvin somistettuna ja puin ne mustavalkoiseen asuun, yksinkertaisella silkkinauhalla koristettuna. Yksinkertainenkin kattaus voi olla kutsuva ja juhlava
Joulu ja uusivuosi on juhlittu ja alkaneen tammikuun kunniaksi on aika kutsua ystävät koolle kolmen ruokalajin talvi-illalliselle. Kattaus on raikas, mutta juhlava, väreinä on käytetty kultaa, valkoista ja hopeaa. Ruusuja ja kynttilöitä, uutta ja vanhaa. Aterimet ovat Sorsakosken, tarjoiluvati vanhaa Arabiaa, muut astiat Arabiaa ja Iiittalaa.