Juhlava talvisesongin kattaus syntyy helposti vaaleilla astioilla, kangaslautasliinoilla, kultaisilla yksityiskohdilla luonnosta haetuilla somisteilla. Mustikanvarpujen sijasta voi käyttää esimerkiksi havupuun oksia tai kanervaa. Pelkistetyn ja klassisen kattauksen päätähtenä saa loistaa jouluinen amaryllis.
Harjoittelin jo etukäteen puuropöydän kattausta jouluksi. Koska pidän yksinkertaisesta meiningistä sisustuksessa, ei tähänkään kattaukseen paljoa rekvisiittaa tarvittu. Ryppyinen pellavaliina, pari männynoksaa vanhaan Arabian kannuun ja kuusen oksat serviettirenkaiden virkaa toimittamaan sekä tietysti kynttilät vielä tunnelmaa luomaan.
Bloggasi Styleroom.fi
Julkaistu sitten
...LeilaKoistinen! Leilan juhlava kattaus erottui edukseen näyttävän ja persoonallisen diy-joulukuusen ansiosta. Leilan kattausalbumissa on muitakin kauniita kattauksia mm. joul...
Bloggasi Styleroom.fi
Julkaistu sitten
Vielä ehdit osallistua Kutsuva kattaus -kisaan! Voittajakuvia ovat valitsemassa viisi Maku.fi:n bloggaria, jotka tekivät myös omat albuminsa StyleRoomiin. (Edit. kilpailu on pää...
Bloggasi Styleroom.fi
Julkaistu sitten
Kuvaa juhlakattaus ja osallistu Kutsuva kattaus -kisaan! Kutsuvin kattaus palkitaan hotellilahjakortilla (arvo 300 €). Kattauskuva voi olla otettu joulun juhlapöydästä, kaveripo...