Suuri sisustushaaste: Kutsuva eteinen

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kaupallinen yhteistyö: Jeld-Wen 

Edit 26.10.: Sisustushaasteen osallistumisaika on päättynyt. Seuraavaksi raati valitsee finalistit, joiden joukosta äänestetään kutsuvin eteinen. Kiitos kaikille osallistujille jo nyt!

Mistä suuressa sisustushaaasteessa on kyse?

Etsimme Suomen kutsuvinta eteistä, joka toivottaa tervetulleeksi ja antaa kodin tyylistä ja sisustuksesta houkuttelevan ensivaikutelman.  

Esittele kotisi eteinen kuvin ja tekstein StyleRoomissa 25.10.2015 mennessä. StyleRoomin ja Jeld-Wenin edustajista koostuva raati valitsee osallistujien joukosta finalistit ja voittaja valitaan yleisöäänestyksellä 2.-15.11.2015. Kutsuvin eteinen voittaa 500 €:n arvoiset Jeld-Wen-ovet, ja kaikki finaaliin päässeet osallistujat palkitaan vapaavalintaisella A-lehtien asumisen lehden puolivuosikerralla!

Näin osallistut suureen sisustushaasteeseen

1. Kuvaa kotisi eteinen ja tee kuvista albumi StyleRoomiin 25.10. mennessä. Jos et ole vielä jäsen, pääset rekisteröitymään ja tekemään albumin oikean yläkulman kohdasta Tule mukaan.

2. Lisää albumiin hakusanat "eteinen" ja "kutsuva eteinen". Voit osallistua myös lisäämällä hakusanat jo olemassa olevaan eteisalbumiisi.

3.  Raati valitsee osallistujien joukosta finalistit, jotka esitellään erillisellä äänestyssivulla. Finalisteille ilmoitetaan finaalipaikasta henkilökohtaisesti.

4. Yleisö saa äänestää kutsuvimman eteisen!

Image title

Palkintona 500 €:n arvoiset Jeld-Wen-ovet

Sisustushaasteen voittaja palkitaan vapaavalintaisilla, 500 euron arvoisilla Jeld-Wen-ovituotteilla kotiin kuljetettuina.

Lisäksi kaikki finalistit palkitaan haluamallaan A-lehtien asumisen lehden puolivuosikerralla (Avotakka, Unelmien Talo & Koti, Meidän Talo, Meidän Mökki tai Viherpiha).

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kisan voittajatieto julkaistaan StyleRoomissa ja kilpailupalkintojen arvo ilmoitetaan verottajalle.

Lue StyleRoomissa järjestettävien kilpailujen säännöt täältä. Jos olet uusi StyleRoomissa, lue mistä sisustusyhteisössä on kyse.


Kutsuvia eteiskuvia odottaen

StyleRoom-tiimi

Yhteistyössä:

Image title

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka valmistaa visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. www.jeld-wen.fi

Tutustu myös StyleRoomissa Jeld-Wenin sisäoviin, ulko-oviin ja lasioviin!

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia