Täällä asuu Muita ihania eli äiti ja 3 lasta

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Muita ihania -blogin Tiinasta lapsineen ei oikein voi olla tykkäämättä. Iloisuus ja vilpittömyys loistavat kasvoilta, blogista ja kotikuvista.

Muita ihania on yksi StyleRoomin uusista blogeista. Lapsitrion ja yhden vanhemman kodissa eletään luovaa ja mutkatonta arkea, piirretään, askarrellaan ja tehdään upeita käsitöitä. Koti on rento ja hilpeän leikkisä mutta varmalla silmällä sisustettu. 

Mustavalkoinen ei ole ”tiinamaista”

Asumme Helsingissä kivassa asunnossa, ylimmässä kerroksessa, vanhassa kerrostalossa, jossa on ihana sisäpiha.

Vieraat, jotka tulevat meille, kommentoivat usein jotain kotimme värikkyydestä, meillä on melko paljon pastellisia sävyjä ja neonvärejäkin. Lastenhuoneen musta seinä oli kodissamme jo tänne muuttaessamme, mutta se on yksi lempijutuistani lastenhuoneessa. Se huomataan aina. Jos olen laittanut joskus jotain uutta musta-valko-harmaata, niin siitä kyllä saa kommenttia, että se on niin epätiinamaista.

Image title

Sopivasti neliöitä, eli ei liikaa siivoamista

Tykkään siitä, että koti on valoisa, kesällä aamuauringon säteet herättävät ja iltapäiväaurinko paistaa keittiöön. Pidän mielelläni verhot aina auki, jotta valo saa tulvia sisälle.

Kotimme on myös meille juuri sopivan kokoinen tässä hetkessä, hengaamme kuitenkin aina kaikki samassa huoneessa. Ja koska vastaan lähestulkoon yksin siivoamisesta, on neliöitä juuri sopivasti eikä koti ole koskaan täysin sekasorron vallassa epäjärjestyksen suhteen. Olen pyrkinyt laittamaan kodin niin, että mitään väliaikaisratkaisuja ei ole, eikä mitään ihankivaa.

Se voisi kodissamme ärsyttää, ettei eteisessä ole mitään säilytysmahdollisuutta takeille, kengille ja asusteille. Mutta niiden paikat on löytynyt keittiön ja lastenhuoneen puolelta niin, että kaikki on piilossa. Ja se jos mikä, on mahtavaa, eli enemmänkin loistava piirre kuin asia joka ärsyttää.

Image title


Kuvissa näkyy (melkein) aito koti

Annan blogikuvissa kodistamme rehellisen kuvan, vaikka harvemmin kuvaan käyttämättömään pinnasänkyyn kerääntynyttä puhtaiden pyykkien kasaa. Siinä muuten loistava sisustusvinkki, tavallista suurempi pyykkikori!

Image title

Salamoita kattoikkunasta

Muistelen lämmöllä edellistä kotiamme, joka oli ylimmässä kerroksessa ja jonka ainoat ikkunat olivat kattoikkunoita. Valitsin sänkyni paikan ikkunan alta ja aina kun salamoi, menin makoilemaan ikkunan alle ja katselemaan salamoivaa taivasta ja vesisadetta ikkunassa. Se on mukava, vaikkakin vähän jännittävä muisto ja toivoisin, että vielä joskus saan kodin, jossa on kattoikkunoita.


Täältä löydät Tiinan kauniin blogin: www.muitaihania.com Tiina esiintyy myös ensi viikolla (12.10.) MTV Juniorilla alkavassa Kiitos-ohjelmassa, jossa lapset pääsevät yllättämään aikuisia itsetehdyillä lahjoilla. Tiina ideoi ja valmistaa kahdeksassa jaksossa lasten kanssa kivoja diy-juttuja!


Olethan huomannut, että StyleRoom-bloggaajia on nyt jo 14! Esittelemme heidät kaikki vuorollaan. Lue esittelyjutut jo heistä:

Vihreä talo - Annika

TarjasSnowland - Tarja

Hunajaista - Riikka

Diagnoosi sisustusmania - Maria

Nuapurissa - Maru

Hajottamolla - Heidi

Kirpparikeiju - Anne

Ensi viikolla sarja jatkuu...


- Laura /StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia