Hauskimmat keväiset tee-itse-ideat

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Jotain uutta ja keväistä olisi kiva saada kotiin... mutta mitä? Tässä vuodenaikaan sopivia, hauskoja poimintoja jäsentemme tee-itse-albumeista. Älä unohda jakaa omia ideoitasi!

Tosi nopeat tuunaukset

Image title

Image title

Johannakoolla on albumillinen hauskoja diy-ideoita. Tavalliset pärekorit heräävät eloon, kun ne dippaa maaliin. Kaunis lasimaljakko tai -pullo on sympaattinen myös katosta riippuen. Nahkanarulla saa eri fiiliksen kuin vaikkapa värikkäällä kangaskuteella.  

Hauskuutta arkeen ja juhliin

Image title

Kootutmurut on tunnettu upeista, rohkeista väreistään. Kivat kynäpurkit syntyvät, kun lasipurkkeihin kaataa maalia ja kallistellen värjää niiden sisäpinnan tasaiseksi. 

Lyden nerokas idea yhdistää kukkamaljakon ja jäälyhdyn. Tulppaanitkin saavat uuden elämän.

Image title

Annanpp nosti juhlien ilmapallokoristelun uudelle tasolle askartelemalla palloista hedelmiä!

Vähän enemmän vaivaa - mutta se kannattaa

Image title

Keväällä myös siivousinto kasvaa kummasti. Mitä jos toteuttaisit eteiseen tai kuistille Oblik.in ideoiman, hauskan tappinaulakon?

Ei ole lasta, joka ei tykkäisi omasta tiipiistä tai majasta. Amalin idea näyttää hyvältä ja on kohtalaisen helppo toteuttaa. Linkin takaa ohjeet.

Image title

Kohta pääsee tonkimaan multaa! Sitä odotellessa voit rakentaa esimerkiksi tällaisen vanhoista ikkunoista kootun tyylikkään suojan. Idahhh:n puutarhassa on muutakin ihailtavaa. 


Mikä on sinun paras keväinen diy-ideasi? Jaathan sen muillekin StyleRoomilaisille!

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia