Klikkejä keräävät suosikkikodit

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Tässä ovat kodit, joita katsottiin StyleRoomissa eniten tammi-helmikuussa 2017. Viittä suosituinta albumia yhdistää hyvälaatuisten kuvien lisäksi ainakin muutama tekijä: sisustuksen ajaton ja klassinen tyyli, kodikkuus ja vaaleus.

TaloMarkki: Olohuone

Image title

Messukodiksi aikanaan rakennutussa talossa on uudet pinnat ja moderni mutta ajaton sisustus. TaloMarkissa asuva perhe on tuonut kotiin jo vähän elämää, mutta pelkistetyn tyylin ansiosta voi vieläkin kuvitella messuvieraat tutkimaan talon nurkkia.

AnnicaP: Vaalea keittiö hirsitalossa

Image title

Eiköhän se ole tuo upea hirsiseinä, joka on saanut ihmiset klikkailemaan tähän albumiin. Rosoinen vanha seinä ja puhdas valkoinen on upea yhdistelmä.

Tiina-H: Yläkerran aula 

Image title

Tiina-H:n naisellinen ja seesteinen tyyli on miellyttänyt StyleRoomin käyttäjiä jo vuosia. Tiinan albumit keikkuvat koko ajan suosikkien listalla.

Localartisan.fi: Makuuhuone ennen/jälkeen

Image title

Juuri tämmöiset ennen-jälkeen kuvaparit ovat mahtavia! Näkee todella mistä on lähdetty ja mitä kaikkea on tehty. Lopputulos tässä makkarissa on upea.

Hiirkoski: Olohuone

Image title

Kauneutta. Sitähän se suomalainenkin kaipaa. Sisustustyylejä on monia, mutta Hiirkosken kaltaiset kodit ovat monen mieleen.


Onko sinun suosikkisi näiden kotien joukossa?

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia