10 x DIY joulukalenteri

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Jos markettien kalenterivalikoima kyllästyttää saa itse pienellä vaivalla helposti tehtyä omaan makuun sopivan joulukalenterin. Kokosimme tähän kymmenen kivaa kalenteri-ideaa käyttäjiltämme. Katso näistä mallia ja kerää ideoita ja toteuta tänä jouluna oma, juuri sinun kotiisi ja tyyliisi sopiva joulukalenteri.

Image title

Maalaisromanttisesta pitävälle

Pienet paketit heinäseipäsitä tehdyissä tikkaissa niin kuin Tayttaelamaa on tehnyt tai söpöt pellavapussukat sydämen muotoon ripustettuina niin kuin HouseNo465 kotona.

Image titleGraafiseen tyyliin

Mustavalkoisesta ja graafisesta pitävä neela-kohta_kotona on taitellut pienet rasiat  kuusen muotoon ja toisen mallin paketit ripustellut henkariin.

Image title

Helpoista helpoimmat

Kaikki_Paketissa teki joulukalenterikynttilät numeroimalla tuikut kynttilävahakynällä. Dgsisustusmania taas leipoi ja koristeli simppelit pyöreät piparit valmiilla pikeerimassalla ja ripusti ne vanhaan tarjottimeen.

Image title

Kuusen muotoon seinälle

Cupcake kupeista seinälle tehty kalenteri hurmaa Rauharentolan kotona. Puolitetuista vessapaperirullista heidienjoylifen askartelema kalenteri sisältää karkkiyllätyksiä.

Image title

Kankaasta

Perinteisen seinälle ripustettavan taskukalenterin ompelee nopeasti mieleisistään tilkuista niin kuin Lyde. Ja jos oikein haluaa panostaa kalenterin voi myös kirjailla verhoon ja ommella taakse pienet taskut yllätyksille kuten teresasjnberg teki.

Jos sinä olet jo askarrellut omasi - tänä vuonna tai aiemmin -  niin lataa kuva tänne StyleRoomiin. Muista lisätä kuvaan myös hakusana "joulukalenteri", jotta muutkin löytävät sen.


Image title
Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia