5 x Viehättävä vintagekoti

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Ihana vintagesisustus syntyy kun yhdistää vanhaa, kerältyä, kulunutta ja kaunista ja yhdistää sen kaikkeen siihen mistä itse pitää. Tässä muutama esimerkki siitä kuinka herkullista ja harmonista vintagella siustamalla saa.

1. Itselle tehty

Image title

Tässä 50-luvun rintamamiestalossa sisustetaan paljon itse tehden ja tuunaten. Lapsiperheen kodissa vanhaa arvostetaan eikä värejä pelätä. Katso lisää kuvia jäsenen KootutMurut albumeista tästä.

2. Keräilyharrastus esillä

Image title

Tämän kodin sisustus on rakentunut rakkaan keräilyharrastuksen ympärille. Kun kaikki on tarkoin valikoitua on tämä vintagesisutus kokonaisuutena tyylikäs.

Katso kuvia jäsenen Keltainenkahvipannu kodista tästä.

3. Harmoniaa

Image title

Tässä talossa vintagesisustuetaan hyvin romanttisella otteella. Vaaleat sävyt ja kuluneet vanhat huonekalut luovat kotiin harmonisen kokonaisuuden. Lisää kuvia jäsenen Hanna-Riikka kodista löydät tästä.

4. Omannäköinen

Image title

Kun talon omistaa esteetikko ja kirppishaukka on vanha rautatieasema sisustettu varmasti tyylillä. Vintagea yhdistettynä uuteen luo kerroksellisen fuusiosisustuksen josta ei voi olla tykkäämättä. Katso kuvia Voikukkapellon kodista tästä.

5. Kauppamuseo

Image title

Ja kun vintageen hurahtaa oikein kunnolla voi kotoa löytyä jopa pieni vanha kauppamuseo. Vanhassa hissikuilussa asuva ja kesämökkinään entistä kyläkauppaa sisustelevan MinnaJarvisen albumit löydät tästä.


Ja tässä oli vasta muutama esimerkki, katso tästä mitä kaikkea kivaa StyleRoomista löydät hakusanalla "vintage"

Image title


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia