Helpot kylppärirempat

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Jos kylpyhuone huutaa remonttia, mutta iso projekti pelottaa tai kukkaronnyörit eivät juuri nyt anna myöten, voi tilaa uudistaa myös monella helpolla keinolla. Jo pienilläkin pintakorjauksilla ja ehostuksella saa aikaan isoja muutoksia kohtuullisella aikataululla ja budjetilla.


Pinnota mikrosementillä

Image titleVanhat ja rumat kaakelit voi suoraan pinnottaa mikrosementillä. nuapurissa mikrosementoitiin kaikki seinät ja lattia ja lopputulos näyttää aivan uudelta kylpyhuoneelta.


Maalaa kaakelimaalilla
Image title

Kaakelimaali on myös oiva apu rumuuden nopeaan kätkemiseen. Hiirkoskella beiget seinälaatat maalattiin valkoisiksi ja koko tila raikastui kerrasta. 


Uudista saumat
Image title

Jos kaakeileita ei tarvitse uudistaa, mutta saumat ovat tunkkaiset niin saumavärillä hoituu nekin. nata virkisti vanhan kylppärin peinellä yksityiskohtien hiomisella ja budjetilla.


Vaihda kalusteita
Image title

Kuka sanoo, että kylpyhuoneessa pitäisi olla vain uusia kalusteita? Vanhat käyvät yhtä lailla ja niillä luo tilaan ihan omaa persoonallisuutta. Kuva UnelmienTalo&Koti


Tuunaa teipillä
Image title

Tylsiä valkoisia kylppärikalusteita ja kodinkoneita voi tuunata persoonallisemmaksi myös teippaamalla ne dc-fix sisustusteipillä, niinkuin nikkaliini on tehnyt.


Lisää kivoja pieniä ja isoja kylppärin piristysideoita löydät hakusanoilla Kylpyhuone ja remontti.


Image titleKommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia