5 x kesän katsotuimmat albumit

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kesäistä sisustajaa inspiroi eniten pihat ja kesämökit. Runsaan romanttiset sisustukset ja hyvät ideat jaksavat kiinnostaa vuodesta toiseen. Tässä top-5 eniten katsottua upeaa albumia StyleRoomissa tänä kesänä.

1. Tuulahkkinen: Kastelukannusta iltojen ihastus

Image title

Hauska idea kastelukannusta valontuojana puutarhassa ihastuttaa aina vaan ja albumi pitää kesän katsotuinta ykköspaikkaa hallussaan jälleen tänä kesänä.


2. Tiina-H: Entisen kodin piha

Image titleTämä runsaan romanttisesti sisutettu pihahuone paljuineen on myös viehättänyt StyleRoomilaisia jo useamman vuoden ajan ja tämä albumi pääsikin jälleen helposti katsotuimpien listalla sijalle kaksi.


3. Tuulahkkinen: Pikkugrillin matka pieneksi kesäkeittiöksi
Image title

Pikkugrillin muuttuminen suureksi kesäkeittiöksi hauskan kerronnan siivittämänä on nostanut tämän albumin ansaitusti kesän katsotuimpien listasijalle kolme.


4. Tiina-H: Villa Helmen pihatalo

Image title

Kattava ja useasti päivitetty albumi pienen pihatalon remontista runsain työvaihekuvin höystettynä on ollut suosikkilistassa korkealla koko kuluneen vuoden ajan.


5. LeilaKoistinen: Meidän mökki - purola

Image title

Vuoden ympäri käytössä oleva punainen mökki järven rannalla rinteessä, rakkaudella sisustettu ja laitettu. Tällä reseptillä päästiin helposti listasijalle viisi.


Mutta vielä on kesää jäljellä, ainakin ilmojen puolesta, hauskaa kesänjatkoa siis kaikille!


Image title


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia