Syyskuun suosikit - katsotuimmat albumit

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Puulaatikot, puutarhakuvat, kauniit keittiöt sekä pienen wc:n muodonmuutos, nämä viisi albumia ovat kiinnostaneet StyleRoomilaisia eniten syyskuussa. Tutustu tästä tarkemmin!  


Puulaatikot sisustuksessa

Image title

Puulaatikot ovat sisustuksessa todella monikäyttöisiä.  Niistä saa tehtyä vaikka mitä, kuten sivupöydän, erilaisia hyllyjä ja jopa jalat olkkarin pöytään. Unelmientalojakoti on koonnut albumiinsa kymmenen kivaa puulaatikko-ideaa. Klikkaa tästä lisää.


Keltaiset keittiökaapit

Image titlePirteän kirkkaankeltaiset keittiökaapit ovat tämän kodin sydän. Itse suunnitellut ja puusepällä teetetyt puukaapit on tehty kestämään aikaa ja käyttöä. Tässä kuussa asennettiin tason ylle myös uudet valaisimet. Kurkkaa käyttäjän satavuotiaskoti albumiin tästä!Annan keittiössä
Image title

Vanhan talon vaalea avokeittiö laattalatialla ja tammisaarekkeella on kiinnostanut jälleen. Lankkuseinä, baarijakkarat, puulattia sekä kaunis sisustus hurmaavat tunnelmallaan.  Katso lisää kuvia annanpp:n keittiöstä tästä!terassin tunnelmia
Image title

Amppeleita, kukkia ja aamupaloja, ihana ja lämmin kesä tuntui ja näkyi tällä terassilla. Ruosteiset kirppislöydöt sekä vasta kaadetusta koivusta leikatut pöllit somistavat tilasta rennon tyylikkään.  heini_jiin albumillinen terassin tunnelmakuvia löytyy tästä.


Kylppäri uusiksi

Image title

Pienen kylpyhuoneen täydellinen pintaremontti ei jätä ketään kylmäksi. Kokonaisvaltainen muodonmuutos tylsästä tyrmääväksi nousi jälleen katsotuimpien listalle. Kurkista tästä miltä jäsenen helmenharmaata kylppäri näytti ennen remonttia.


Image title
Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia