Vuoden 2014 suosituimmat albumit ja jäsenet!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Suomen StyleRoom aloitti taipaleensa maaliskuussa 2014. Ensimmäinen vajaa vuosi on ollut hieno. Suomalaiset sisustajat ja koti-ihmiset ovat löytäneet StyleRoomin ja oppineet käyttämään tätä inspiraation ja ideoiden hakemiseen sekä omien kotikuviensa jakamiseen. Mikä olisi parempi paikka kurkistella aitoihin suomalaisiin koteihin!

Tässä ovat Suomen StyleRoomin alkutaipaleen katsotuimmat albumit sekä jäsenet, joiden kuvista on tykätty eniten. Klikkaa linkkejä ja katso lisää!


TOP10 - katsotuimmat albumit vuonna 2014

1. Tiina-H: Entisen kodin piha

Tiina-H:n upeaa piha-albumia on katseltu vuonna 2014 eniten kaikista albumeista. Eikä ihme. Näyttävä puutarha ja kauniisti sisustetut piharakennukset saavat viherpeukalottomankin innostumaan pihahommista.

Image title


2. JuttaMuotopuoli: Ennen ja jälkeen / Eteinen

JuttaMuotopuolen muistamme erityisesti viime kesän Suuren Remppahaasteen voittajana. Jutan nerokas eteisratkaisu keräsi finaalissa ylivoimaisesti eniten ääniä ja albumi on edelleen yksi katsotuimmista. 

Image title


3. Minajamorris: Remontti

Myös minajamorris osallistui Suureen Remppahaasteeseen albumilla, jossa on hienosti kuvattu koko kerrostaloasunnon remontti. Lopputulos on tykätty.

Image title


4. Mikapoutala: Moderni omakotitalo

5. Cocowhiteblog: Uusi koti, vanhemman tytön huone

6. Leenakarhunen: Liepun kotona

7. Formfollowsfunction: Vintin remontti

8. JuttaMuotopuoli: Eteinen

9. Leenakarhunen: Liepun mökillä

10. LeilaKoistinen: Meidän mökki - Purola


TOP10 - jäsenet, joiden kuvat ovat keränneet eniten tykkäyksiä

1. Leenakarhunen on yksi aktiivisimmista StyleRoom-yhteisöläisistä. Hän täydentää albumeitaan säännöllisesti, osallistuu haasteisiin, kirjoittaa kuviin kivoja tekstejä ja muistaa monipuoliset hakusanat. Leena tykkää ja kommentoi usein myös muiden kuvista. Ei ihme, että hänen kuvansa ovat niin pidettyjä!

Image title


2. annanpp hämmästyttää jatkuvasti uusilla albumeilla, joissa on kuvattu kauniin kodin yksityiskohtia tulvivaa sisustusta sekä hienoja diy-toteutuksia. 

Image title


3. Tiina-H:lla on paitsi upea puutarha, myös kaunis koti ja taitoa remontoida ja tuunata sisustukseen tunnelmallisia yksityiskohtia. 

Image title


4. Pikkutalossa

5. Karkki

6. JuttaMuotopuoli

7. Kukkaiselämää

8. Kotipalapeli

9. Johannaliina

10. LeilaKoistinen


Me StyleRoom-tiimiläiset haluamme kiittää kaikkia jäseniämme tästä vuodesta - te olette tämän kodikkaan ja hyväntuulisen yhteisön sydän! Kiitos myös satunnaisille kävijöille, jotka ovat löytäneet tiensä tavalla tai toisella suomalaisiin StyleRoom-koteihin. Olemme joka päivä onnellisia jokaisesta uudesta kuvasta, albumista, jäsenestä ja tykkäyksestä. Ja uskokaa vaan, tutkimme edelleen jokaisen albumin...


Täytetään myös vuosi 2015 inspiroivilla ja ihanilla kotikuvilla!

- Laura, Hannele ja Anna


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia