Vuoden 2017 värit - kyllä vai ei?

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Vehreyttä ja angoraa, sisusta niillä nyt, jos haluat olla ajan hermolla. Pantonen värikartan vuoden väri on "greenery" eli vehreys. Kotimainen Tikkurila taas valitsi vuoden sävyksi angoran. Mitä sinä tykkäät? Valitsisitko teille näitä värejä?

Ruudun ja kuvien välityksellä on vaikea löytää juuri oikeaa sävyä, mutta kaivelin StyleRoomista suomalaisia koteja, joissa ollaan ainakin lähellä.

Greenery on Pantonen vuoden 2017 väri

Greenery (Pantone 15-0343) on symboli uudelle alulle. Luonnon raikkainta vihreää löytyy jo valmiiksi jokaisesta kodista, jossa tykätään viherkasveista. Valitsemalla tätä vihreää kodin pintoihin tai esineisiin, luonto tulee entistä lähemmäksi.

Image title

Kuvat ylhäältä ja vasemmalta (klikkaa linkkejä ja katso lisää kuvia näistä kodeista):

Vihreatalo, Atsomikkola, Skoo, Johannajiii, JLevomaki


Angora on Tikkurilan vuoden 2017 väri

Villapaidasta muistuttava angora (H466) onkin haasteellisempi väri määriteltäväksi. Tikkurilan väriraati muotoilee sävylle tällaisen kuvauksen: "Angora ei ole äänekäs julistus vaan kaunis ja raikas yleisväri, joka sopii moneen kotiin ja tunnelmaan. Sisustajalle Angora on käytännöllisen neutraali valinta, olematta koskaan tylsä tai lattea."

Image title

Näissä kotikuvissa ei ehkä ole täydellistä angoraa, mutta lähellä ollaan. Kuvat ylhäältä ja vasemmalta (klikkaa linkkejä ja katso lisää kuvia näistä kodeista):

Weekdaycarnival, EmiliaKarenina, Minajamorris


Mitä pidät? Minä ainakin tykkään, ja meiltä näitä sävyjä löytyykin jo sieltä täältä. 

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia